Espoonlahden Demarien syyskokous 2016

Espoonlahden Demarien syyskokous pidettiin 17.11. Kahvi-Kaisassa. Ennen varsinaista syyskokousta kansanedustaja Timo Harakka piti poliittisen tilannekatsauksen, joka herätti hyvää keskustelua paikalla olijoiden kanssa.

Syyskokouksessa valittiin ensin yhdistykselle puheenjohtaja vuodella 2017. Jukka Vilske valittiin yksimielisesti jatkamaan puheenjohtajana. Varapuheenjohtajaksi valittiin Ari Paukku myös yksimielisesti. Johtokuntaan valittiin varsinaisiksi jäseniksi Ilkka Hirvelä, Kari Karjalainen, Jukka Lahti, Aira Laitinen, Pekka Simpura, Tiina Tavio, Matti Viitanen ja Risto Vuori, varajäseniksi Sirpa Hyytiä-Hallenberg, Ari Riipinen ja Merja Vuori.

Yhdistyksemme ehdokkaaksi kunnallisjärjestön hallituksen jäseneksi valittiin Ari Paukku, hallituksen jäsenet vahvistaa kunnallisjärjestön edustajisto syyskokouksessaan 26.11.

Minut valittiin myös kunnallisjärjestön edustajistoon varsinaiseksi jäseneksi, yhteensä osastostamme valittiin 6 edustajiston varsinaista jäsentä ja 6 varajäsentä.

Kiitän saamastani luottamuksesta ja pyrin toimimaan parhaani mukaan yhdistyksen edustajana valituissa luottamustehtävissä.

Seuraavaksi on edessä kunnallisjärjestön edustajiston syyskokous. 0

Espoonlahden Demarien syyskokous 2015

Espoonlahden Demarien syyskokous pidettiin torstaina 19.11. Laurinlahden koululla. Nykyinen puheenjohtaja Merja Vuori avasi tilaisuuden.

Ennen varsinaisen syyskokouksen alkua Espoon Kunnallisjärjestön vaalityöryhmän vetäjä Joni Vainikainen alusti aiheesta kunnallisvaalit 2017. Oli hienoa kuulla kuinka innokkaasti Vainikainen aiheesta kertoi ja kuinka pitkälle suunnitelmia on jo tehty. Paljon on tietysti vielä tehtävä ennen kuin vaalit on pidetty, mutta onneksi tässä on myös 1,5 vuotta aikaakin.

Puheenjohtaja Vuori avasi varsinaisen syyskokouksen ja ilmoitti samalla, että on jättämässä puheenjohtajan tehtävät muiden kiireiden vuoksi. Kokoukseen oli saapunut kaikkiaan 15 jäsentä.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Merja Vuori ja sihteeriksi yhdistyksen sihteeri Tiina Tavio. Johtokunnan laatima toimintasuunnitelma hyväksyttiin joidenkin johtokunnalle suunnattujen evästysten jälkeen. Samoin hyväksyttiin johtokunnan laatima talousarvio yksimielisesti.

Johtokunnan puheenjohtajaksi tuli kaksi ehdotusta: Aino Sederholm ja Kari Karjalainen. Molempien osalta pidettiin kannatuspuheenvuoroja ja jäsenten pyynnöstä molemmat ehdokkaat esittelivät vielä itse itsensä. Puheenjohtajan valinnasta pidettiin suljettu lippuäänestys, jonka jälkeen uudeksi puheenjohtajaksi julistettiin Aino Sederholm. Onnittelut Ainolle!

Kokous jatkui varapuheenjohtajan valinnalla, uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin ilman äänestyksiä nykyinen varapuheenjohtaja Matti Viitasalo. Johtokunnan jäsenmäärää päätettiin nostaa ja varsinaisten jäsenten määräksi päätettiin 8 ja varajäsenten määräksi 3. Uudet johtokunnan jäsenet ovat: Kari Karjalainen, Jukka Lahti, Aila Laitinen, Ari Paukku, Ari Riipinen, Pekka Simpura, Tiina Tavio, Risto Vuori sekä varajäsenet: Jukka Vilske, Merja Vuori ja Johanna Värmälä.

On hienoa päästä taas yhdistyksemme johtokuntaan mukaan. Sen lisäksi minut valittiin Espoon Kunnallisjärjestön edustajistoon vuodeksi 2016 ja TSL:n Espoon ja Kauniaisten opintojärjestön vuosikokousedustajaksi vuodeksi 2016.

Tästä on tosi hienoa jatkaa eteenpäin. 0