Kreikka

ON MUUTOSTEN AIKA!

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Demarit ovat ajelehtimassa aavalla merellä ilman kipparia eikä ole edes ihan tarkkaa kompassisuuntaa mihin mennä. Kannatus on valtakunnallisella tasolla menossa kohti pohjaa ja Espoossa niitetään huonoa mainetta mm. erään valtuutetun esteellisyydellä päätöksenteossa.

Toivottavasti viimeistään syksyllä saadaan taas yhteinen suunta selville ettei hävitä tuonne aavan meren toiselle puolelle. Demarien kannalta positiivisena asiana voi nähdä Urpilaisen valtiovarainministerinä edellyttämät vakuudet Kreikalta. Se voikin olla ainoa raha mitä siitä suunnasta Suomeen palautuu. Jospa tämän tajuaminen auttaisi suomalaisia ymmärtämään, että demareita tarvitaan edelleenkin.

Nykyinen hallitus taas on ollut täysin kyvytön hoitamaan tehtäviään ja eniten esillä olleet ministeritkin puhuvat ympäripyöreitä ja toisistaan poikkeavia lausuntoja antaen. Hallitus sekoili myös epäämällä venäläisten valtuuskunnan pääosan osallistumisen ETYK -juhlakokoukseen syyttäen muita EU-maita vastustuksesta. Tämä oli täysin ETYKin periaatteiden vastainen toimi. 0

Soinin takinkääntö

Mites se Soini onkaan sanonut? Suomen vastuita Kreikalle ei enää lisätä eikä Kreikalle anneta enää euroakaan lisää rahaa. Kuinkahan hyvin Perussuomalaisten kannattajat muistavat Soinin sanomiset ja sen miten moneen kertaan takki on sen jälkeen kääntynyt. Nythän hallitus on juuri hyväksynyt Kreikalle annettavan uuden tukipaketin, jonka suuruus on yli 80 miljardia euroa. Soinin mukaan tämä on kuitenkin parempi vaihtoehto kuin se ettei mitään annettaisi.

Näin ne mielipiteet muuttuvat kun oppositiopolitiikka vaihtuu hallituspolitiikaksi. 0