On muutosten aika!

On muutosten aika!

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Demarit ovat ajelehtimassa aavalla merellä ilman kipparia eikä ole edes ihan tarkkaa kompassisuuntaa mihin mennä. Kannatus on valtakunnallisella tasolla menossa kohti pohjaa ja Espoossa niitetään huonoa mainetta mm. erään valtuutetun esteellisyydellä päätöksenteossa.

Toivottavasti viimeistään syksyllä saadaan taas yhteinen suunta selville ettei hävitä tuonne aavan meren toiselle puolelle. Demarien kannalta positiivisena asiana voi nähdä Urpilaisen valtiovarainministerinä edellyttämät vakuudet Kreikalta. Se voikin olla ainoa raha mitä siitä suunnasta Suomeen palautuu. Jospa tämän tajuaminen auttaisi suomalaisia ymmärtämään, että demareita tarvitaan edelleenkin.

Nykyinen hallitus taas on ollut täysin kyvytön hoitamaan tehtäviään ja eniten esillä olleet ministeritkin puhuvat ympäripyöreitä ja toisistaan poikkeavia lausuntoja antaen. Hallitus sekoili myös epäämällä venäläisten valtuuskunnan pääosan osallistumisen ETYK -juhlakokoukseen syyttäen muita EU-maita vastustuksesta. Tämä oli täysin ETYKin periaatteiden vastainen toimi.

Vastaa